Luthersestraat 9, 6811 GR Arnhem

Info

Nieuw evenementencentrum “The Dome Event Centre” opent haar deuren in Arnhem

The Dome Event Centre; een nieuw, uniek evenementencentrum met internationale allure die op 2 april 2016 haar deuren opent aan de Luthersestraat 9, een zijstraat van de welbekende Korenmarkt, in het centrum van Arnhem. Midden in het hart van het uitgaansleven zal The Dome op een ongeëvenaarde manier inspelen op de wensen en behoeften van haar gast. Met een interieur wat zorgvuldig is afgestemd op het meegeven van een sensationele ervaring, zal de beleving al beginnen aan de buitenkant. Als pionier in de bedrijfstak zal The Dome het belevingsniveau naar een “next level” brengen met behulp van de nieuwste, uiterst innovatieve technologieën.

Beleving, sfeer en entertainment zijn de belangrijkste pijlers tijdens een bezoek aan het evenementencentrum. Een groot feest of juist een beurs; beleving is cruciaal. Met een grote capaciteit biedt The Dome dè perfecte uitkomst voor een grootschalig evenement, maar er is door de meerdere verdiepingen ook plaats voor kleiner evenementen. Diversiteit staat bij The Dome zeer hoog in het vaandel. Zakelijke evenementen, cabaret, fashionshows, muzikale thema-avonden van techno tot Hardstyle, Hardcore, Urban, House tot Hollands; alles komt aan bod.

Het team achter The Dome Event Centre bestaat uit een groep enthousiaste ondernemers die hun sporen in het nachtleven ruimschoots hebben verdiend en dit nieuwe, spannende project lanceren vanuit de gemeenschappelijke passie en liefde voor uitgaan, in welke vorm dan ook. The Dome wordt door meerdere mensen geëxploiteerd, maar heeft drie hoofdrolspelers met ieder een eigen pakket aan verantwoordelijkheden dankzij de heldere taakverdeling.


De locatie

Met drie verdiepingen biedt The Dome voor elke doelgroep wat wils. Denk hierbij niet alleen aan de grote diversiteit qua programmeringen op vrijdag en zaterdag, maar ook aan het triggeren van de zakelijke markt. In The Dome zijn een groot aantal faciliteiten waar gebruik van gemaakt kan worden.

Een aantal van deze faciliteiten zijn onder andere:

  • Bar & tapinstallatie
  • Professionele geluidsinstallatie
  • Catering zowel warm als koud
  • Licht en geluid
  • Grote zaal met bar en tap voor ongeveer 500 personen
  • Balustrade met bar en tap voor ongeveer 100 personen
  • Kleine zaal met bar voor ongeveer 250 personen
  • Grote rokersruimte binnen
  • Entertainment

Foto’s van de locatie

IMG_8858 IMG_3619 IMG_9152